Nu lanserar vi på Flameguard ännu ett högpresterande och godkänt brandskydd för luftspalter, nämligen BrandShield EI som är brandklassad EI30-EI120.

 

Brandprovad och klassificerad enligt senaste standarder

BrandShield EI är brandprovad enligt senaste standarder (EN 1366-4:2021, EN 1363-1:2020 och EN 13501-2:2016) och har en riktig klassificering helt utan avvikelser.

 

Vi har lösningarna för både nybyggnation och renovering

Våra nyutvecklade EI-brandskydd är smidiga och enkla att montera, även som retro-fit vid renovering, vilket naturligtvis är ett stort plus.

 

Brandprovad som en tät fog 

För att erhålla en EI-klassificering krävs en brandprovning (se ovan) enligt en standard som likställer brandskyddets funktion med en tät fog. En nästan omöjlig ekvation för ett brandskydd som skall möjliggöra ventilation in i konstruktionen och samtidigt vara tät - från första sekund vid en brand. Det klarar BrandShield EI! Det är magiskt.

Kontakta oss om du behöver hjälp och guidning att hitta rätt brandskydd för ditt projekt.

 

Klicka här för att läsa mer om BrandShield EI

 

Relaterade produkter

Kontakta oss

Vi har lång erfarenhet av brandskydd och guidar era hela vägen från inköp, till installation och underhåll.

Känn dig trygg. Vi har R-licens.

Ett bevis på vårt arbete med etik, hållbart företagande, god företagskultur som leder till samhällsutveckling, där omtanke och ärlighet utgör viktiga ledstjärnor i ett medmänskligt företags- och samhällsklimat.

jurica-koletic-7YVZYZeITc8-unsplash@2x

Peter Ekström

Group 4005

Sofie Järvinen

jurica-koletic-7YVZYZeITc8-unsplash

Tobias Chevalier

Typgodkänt Brandskydd för Luftspalter - Brandklass EI 30 / EI 45. Testad & bedömd av KIWA, DBI & RISE. Uppfyller Boverkets Byggregler (BBR)


This will close in 75 seconds