INCA WFS

INCA WFS Net®
Self Guarding

Brandnätet INCA WFS Net® har enastående egenskaper när det kommer till både att stoppa flammor och sin isolationsförmåga. Med sin oerhört snabba brandsvällande funktion så stänger nätet sina håligheter sekundsnabbt, och därefter proportionerligt sväller upp och bildar en effektiv värmeisolering parallellt med hur värmen utvecklas. En mindre brand gör att nätet sväller mindre, och vid större värmeutveckling bygger INCA WFS Net® upp ett mycket tjockt lager, eftersom den expanderar med 50ggr sin tjocklek.

Vi kan inte förlita oss på att Räddningstjänst och myndigheter är på plats om något inträffar, och med INCA WFS Net® har vi nu möjlighet att skydda oss i det initiala skedet om en brand inträffar i vår närhet.

Du kan med Brandnätet INCA skaffa dig en barriär mot tex en gräsbrand, genom att installera konceptet INCA WFS Net® Self Guarding

Skärmavbild 2024-06-17 kl. 16.45.58

Kontakta oss

Vi har lång erfarenhet av brandskydd och guidar era hela vägen från inköp, till installation och underhåll.

Känn dig trygg. Vi har R-licens.

Ett bevis på vårt arbete med etik, hållbart företagande, god företagskultur som leder till samhällsutveckling, där omtanke och ärlighet utgör viktiga ledstjärnor i ett medmänskligt företags- och samhällsklimat.

jurica-koletic-7YVZYZeITc8-unsplash@2x

Peter Ekström

Group 4005

Sofie Järvinen

jurica-koletic-7YVZYZeITc8-unsplash

Tobias Chevalier

Typgodkänt Brandskydd för Luftspalter - Brandklass EI 30 / EI 45. Testad & bedömd av KIWA, DBI & RISE. Uppfyller Boverkets Byggregler (BBR)


This will close in 75 seconds