Self Guarding med INCA WFS Net

Ventilerad brandtätning - med omedelbar stängningsfunktion!

INCA WFS Net har enastående egenskaper när det gäller att stänga ventilerade öppningar. I denna video visar vi hur nätet fungerar när man placerar den över en öppning på 40 x 40 cm. Det är ett empiriskt test men med noggrann temperaturmätning likväl som tidsmätning. För att verkligen utmana brandnätet INCA WFS så har vi lagt en bit tidningspapper direkt ovanpå nätet.

 

Det är alltså endast brandnätet som skyddar tidningspappret ifrån antändning, och direkt under brandnätet är det många hundra grader varmt. Brandnätet kan man montera bakom ett ventilgaller för att uppgradera dina ventilationsöppningar i fasaden till att ha direktverkande brandskydd och motverka brandspridning både in och ut ifrån byggnaden. I detta test har vi identifierat att brandspridning ej sker under 68 minuter, men att temperaturen överstiger 180°C precis i slutet av testet, därav avbryts provningen.

Kontakta oss

Vi har lång erfarenhet av brandskydd och guidar era hela vägen från inköp, till installation och underhåll.

Känn dig trygg. Vi har R-licens.

Ett bevis på vårt arbete med etik, hållbart företagande, god företagskultur som leder till samhällsutveckling, där omtanke och ärlighet utgör viktiga ledstjärnor i ett medmänskligt företags- och samhällsklimat.

jurica-koletic-7YVZYZeITc8-unsplash@2x

Peter Ekström

Group 4005

Sofie Järvinen

jurica-koletic-7YVZYZeITc8-unsplash

Tobias Chevalier

Typgodkänt Brandskydd för Luftspalter - Brandklass EI 30 / EI 45. Testad & bedömd av KIWA, DBI & RISE. Uppfyller Boverkets Byggregler (BBR)


This will close in 75 seconds