Om Flameguard

Flameguard arbetar sedan 2010 med att förse Sveriges byggföretag med produkter och system inom passivt brandskydd för fastigheter. Vi är importör och distributör av olika varumärken med ledande produkter och lösningar inom passivt brandskydd.

Smarta brandskydd  – med bäst byggekonomi

Vi är specialiserade på smarta brandskydd som man bygger in i konstruktionen och som begränsar eller förhindrar att brand kan spridas inne i byggnaden, eller vidare till andra byggnader. Moderna och säkra lösningar med marknadens absolut bästa byggekonomi.

Syftet med brandskyddet är att skydda såväl byggnaden som människorna som vistas där om det börjar brinna.

Vår affärsidé

Vår affärsidé är att skapa innovativa brandskydd för dagens medvetna byggföretag – och att utveckla hållbara lösningar för nästa generation. 

Vi föreställer oss en hållbar värld med ansvarstagande och socialt medvetna företag, som inkluderar och inspirerar till att lösa mänsklighetens små och stora utmaningar – nu och i framtiden.

Ensam är inte stark. Det är bara genom branschöverskridande samarbeten vi kan forma meningsfull och hållbar innovation – för att lyckas möta framtidens krav och förväntningar på brandskydd.  

Vill du vara med och skapa framtidens brandskydd?
Tveka inte att höra av dig med tankar och ideér om dina brandskyddsutmaningar i dina byggprojekt. Tillsammans med våra leverantörer och testinstitut kan vi hitta nya skräddarsydda lösningar på dina utmaningar.

Flameguard

Besöksadress:
Vintervägen 2B
135 40 Tyresö

Order & Support: 020-12 12 21
Ekonomifrågor: 08-712 52 00

e-post: info@flameguard.se


Känn dig trygg, -Vi har R-licens!
Ett bevis på vårt arbete med etik, hållbart företagande, god företagskultur som leder till samhällsutveckling, där omtanke och ärlighet utgör viktiga ledstjärnor i ett medmänskligt företags- och samhällsklimat. Läs mer här
 
Begäran om personuppgift – Formulär

Vill du veta om vi har några personuppgifter lagrade om dig? Eller har du upptäckt att något inte stämmer i de uppgifter vi har om dig?

Du kan skicka in en begäran om exempelvis en rättelse eller radering av dina personuppgifter till vår Dataskyddsservice.

Mer information om dina rättigheter hittar du i vår dataskyddspolicy som finns publicerad här bredvid.

Formuläret för begäran om personuppgift hittar du här

Kontakta oss

Flameguard

Besöksadress: Vintervägen 2B, 135 40 Tyresö, Sverige

Blogginlägg ifrån DSPA.se

DSPA Aerosol

Portabelt & Fast Släcksystem

Brandtätarna´s blogg

Brandtätarna®

Entreprenader Brandskydd