Flameguard köpvillkor

 

Här hittar du information om våra köpvillkor och vad som gäller när du handlar av oss. Köpvilllkor gäller från och med 2023-08-29.

 

Om köpvillkor och priser

Alla priser är exklusive moms. Moms är 25%. Vi förbehåller oss rätten att justera köpvillkor och priser under gällande giltighetstid beroende på externa faktorer utom vår kontroll.

 

Ångerrätt/retur

Du som kund har endast rätt att returnera sådan produkt som vi lagerhåller. För produkter som vi ej lagerhåller gäller ingen returrätt.

 

Kontakta Storex vid retur

Returärenden hanteras av Amanda Larsen på Storex. Kontakta Amanda på tfn 08-522 904 40 eller via mail ordersto@storex.se om du önskar returnera en vara. För att återsända en vara måste du göra en returförfrågan. Returförfrågan skall ske inom 30 dagar från leveransdagen. Returförfrågan görs via e-post till: ordersto@storex.se.

 

Vid godkänd returförfrågan erhåller du ett returnummer. Returen skall märkas med det returnummer du fick vid returförfrågan. Vidare får retur göras endast under förutsättning att produkten återlämnas till oss i oskadat och obrukat skick i obruten originalförpackning. Har varan hanterats ovarsamt, är smutsig eller varit utsatt för vatten eller fukt ersätter vi ej returnerade varor. Vid retur skall kopia av faktura bifogas. Returen är godkänd först när vi mottagit och kontrollerat varan.

 

Returfrakt - kostnad

Det åligger dig som kund att ombesörja och bekosta kostnaderna för returfrakten. Returfrakten sker på kundens risk. En administrativ avgift på 250 kronor tas ut på alla returer. Vid godkänd retur uttages 20% av varans pris i returavgift.

 

Det åligger dig som kund att kontrollera beställda produkter vid mottagning med hänsyn till eventuella fel och brister. Finner du som kund genom noggrann undersökning att produkten är behäftad med fel eller brister skall du reklamera detta skriftligt senast 10 dagar från leveransdagen. Sker icke sådan reklamation anses du som kund ha godtagit det skick som produkten levererats i.

 

Adress för retur av produkt

Flameguard,  c/o Storex AB,  Betongvägen 10, 142 50 Skogås

 

Observera att returer ska skickas som paket, inte mot postförskott. Vi hämtar inte ut paket som skickas till ombud. Returfrakten sker på kundens risk. Vid retur skall kopia av faktura bifogas. Returen skall märkas med det returnummer du fick vid returförfrågan.

 

Garantier och service

Varorna har i olika utsträckning genomgått accelererat ålderstest, känslighet mot Rh m.m. Vi hanterar supportfrågor för våra produkter på helgfria vardagar under normala öppettider.

 

Leveranser

Om en produkt har avvikande leveranstid står det angivet vid respektive vara. Ej levererade varor returneras till oss, om ifylld adress eller kontaktuppgifter ej stämmer. För alla paket som inte löses ut förbehåller vi oss rätten att debitera dig kostnader för returfrakt, expeditionsavgift och hanteringsavgift, för närvarande 650:-.

 

Övrigt - Integritetspolicy

Flameguard Sverige, Box 2048, 135 02 Tyresö, organisationsnummer 556810-8558 är personuppgiftsansvarig för de uppgifter du som kund lämnar till Flameguard.

Vill du läsa mer om hur vi hanterar personuppgifter, läs vår integritetspolicy här!

 

 

Kontakta oss

Vi har lång erfarenhet av brandskydd och guidar era hela vägen från inköp, till installation och underhåll.

Känn dig trygg. Vi har R-licens.

Ett bevis på vårt arbete med etik, hållbart företagande, god företagskultur som leder till samhällsutveckling, där omtanke och ärlighet utgör viktiga ledstjärnor i ett medmänskligt företags- och samhällsklimat.

jurica-koletic-7YVZYZeITc8-unsplash@2x

Peter Ekström

Group 4005

Sofie Järvinen

jurica-koletic-7YVZYZeITc8-unsplash

Tobias Chevalier

Typgodkänt Brandskydd för Luftspalter - Brandklass EI 30 / EI 45. Testad & bedömd av KIWA, DBI & RISE. Uppfyller Boverkets Byggregler (BBR)


This will close in 75 seconds