Om oss

Flameguard arbetar sedan 2010 med att förse byggföretag i Skandinavien och Baltikum med byggnadstekniskt brandskydd för fastigheter. Vi är importör och distributör av olika varumärken med ledande produktlösningar inom passivt brandskydd och vi brandskyddar fastigheter i alla storlekar.

Smarta brandskydd – med bäst byggekonomi

Vi är specialiserade på smarta brandskydd som man bygger in i konstruktionen och som begränsar eller förhindrar att brand kan spridas inne i byggnaden, eller vidare till andra byggnader. Moderna och säkra lösningar med marknadens bästa byggekonomi.

 

Vi brandskyddar fastigheter

Syftet med brandskyddet är att skydda såväl byggnaden som människorna som vistas där om det börjar brinna.

 

Varför Flameguard?

Vi arbetar över hela kedjan från tillverkare till brandkonsult och montör. Detta gör det möjligt för oss att lösa er unika utmaningar.

  • Innovation
  • Lösningsfokus
  • Banbrytande lösningar

Vår affärsidé

Vår affärsidé är att skapa innovativa brandskydd för dagens medvetna byggföretag – och att utveckla hållbara lösningar för nästa generation.

Vi föreställer oss en hållbar värld med ansvarstagande och socialt medvetna företag, som inkluderar och inspirerar till att lösa mänsklighetens små och stora utmaningar – nu och i framtiden.

 

Ensam är inte stark. Det är bara genom branschöverskridande samarbeten vi kan forma meningsfull och hållbar innovation – för att lyckas möta framtidens krav och förväntningar på brandskydd.

ANPASSAT BRANDSKYDD

Vill du vara med och skapa framtidens brandskydd?

Tveka inte att höra av dig med tankar och ideér om dina brandskyddsutmaningar i dina byggprojekt. Tillsammans med våra leverantörer och testinstitut kan vi hitta nya skräddarsydda lösningar på dina utmaningar.

Vårt sociala engagemang är stort och i år stöttar vi:

Mask Group 12@2x
Mask Group 13@2x
Image 31@2x
Image 30@2x

Begäran om personuppgift

Dataskyddsförordningen (GDPR) reglerar hur vi ska behandla personuppgifter. Vill du veta om vi har några personuppgifter lagrade om dig? Eller har du upptäckt att något inte stämmer i de uppgifter vi har om dig?

 

Du kan skicka in en begäran om exempelvis en rättelse eller radering av dina personuppgifter till vår Dataskyddsservice.

 

Mer information om dina rättigheter hittar du i vår dataskyddspolicy som finns publicerad här bredvid.

Kontakta oss

Vi har lång erfarenhet av brandskydd och guidar era hela vägen från inköp, till installation och underhåll.

Känn dig trygg. Vi har R-licens.

Ett bevis på vårt arbete med etik, hållbart företagande, god företagskultur som leder till samhällsutveckling, där omtanke och ärlighet utgör viktiga ledstjärnor i ett medmänskligt företags- och samhällsklimat.

jurica-koletic-7YVZYZeITc8-unsplash@2x

Peter Ekström

Group 4005

Sofie Järvinen

jurica-koletic-7YVZYZeITc8-unsplash

Tobias Chevalier

Simon Schumacher Hansen - Flameguard

Simon Schumacher

Typgodkänt Brandskydd för Luftspalter - Brandklass EI 30 / EI 45. Testad & bedömd av KIWA, DBI & RISE. Uppfyller Boverkets Byggregler (BBR)


This will close in 75 seconds