Anpassat brandskydd

Vi på Flameguard arbetar aktivt med att utveckla nya, anpassade brandskydd. Men faktum är att vi helst gör det i branschöverskridande samverkan med andra aktörer. För ensam är inte stark(ast).

 

Vi undrar därför om du vill hjälpa oss att skapa anpassade brandskydd för framtida generationer?

 

Som du känner till är byggnadstekniskt brandskydd känt för sin komplexitet och det finns inte alltid färdiga, säkra brandskyddslösningar att tillgå.

 

Om du är intresserad av att vara en del av processen att skapa anpassat brandskydd för framtiden, är du mer än välkommen att ta kontakt med oss.

 

Kanske kan vi gemensamt, i nära samverkan med våra dedikerade leverantörer och pålitliga testinstitut, utforma nästa generations brandskyddslösningar redan nu.

 

Vi är sedan länge specialiserade på smarta brandskydd som man bygger in i konstruktionen och som begränsar eller förhindrar att brand kan spridas inne i byggnaden, eller vidare till andra byggnader.

 

Syftet med den här typen av brandskydd är att skydda såväl byggnaden som människorna som vistas där om det börjar brinna.

 

Det är det den här typen av svåra utmaningar som driver oss framåt i vårt arbete på Flameguard.

 

Vår affärsidé är att skapa innovativa brandskydd för dagens medvetna byggföretag – och att utveckla hållbara lösningar för nästa generation.

 

Vi föreställer oss en hållbar värld med ansvarstagande och socialt medvetna företag, som inkluderar och inspirerar till att lösa mänsklighetens små och stora utmaningar – nu och i framtiden.

Gör så här

Fyll i vårt offertformulär och uppge ert unika behov eller önskemål så återkommer vi för att konfirmera er förfrågan.

Kontakta oss

Vi har lång erfarenhet av brandskydd och guidar era hela vägen från inköp, till installation och underhåll.

Känn dig trygg. Vi har R-licens.

Ett bevis på vårt arbete med etik, hållbart företagande, god företagskultur som leder till samhällsutveckling, där omtanke och ärlighet utgör viktiga ledstjärnor i ett medmänskligt företags- och samhällsklimat.

jurica-koletic-7YVZYZeITc8-unsplash@2x

Peter Ekström

Group 4005

Sofie Järvinen

jurica-koletic-7YVZYZeITc8-unsplash

Tobias Chevalier

Typgodkänt Brandskydd för Luftspalter - Brandklass EI 30 / EI 45. Testad & bedömd av KIWA, DBI & RISE. Uppfyller Boverkets Byggregler (BBR)


This will close in 75 seconds