Brandskydd för prefabbyggande

Flameguard erbjuder ett brett utbud av brandskydd för prefabbyggande, modul- och elementbyggande.

 

Säkra produkter och lösningar som är enkla att montera på fabriken och som gör byggandet ännu mer material- och kostnadseffektivt.  

 

Brandskydd för prefabbyggande - några exempel

Vi erbjuder högpresterande brandskydd för att brandskydda luftspalter i takfoten, fasaden/ytterväggen och vindsutrymmen.

 

Likaså har vi brandskyddsösningar för att säkra upp otillräckliga brandcellsavgränsningar vid genomföringar och ventilation, så som passiva brandventiler i många storlekar och av högsta kvalitet. Vi erbjuder smidiga brandsvällande lister för t.ex dörrkarmar, dörrar och fönster.

 

En annan populär produktgrupp är linjärtätningar i olika dimensioner för att brandtäta springor, svällande brandtätningar för fogar i ex.vis väggar och bjälklag.

Som du ser har vi ett omfattande sortiment av smidiga, testade och verifierade brandskydd.

 

Vi kan hjälpa dig med brandskyddet

Flameguard har sedan 2010 levererat brandskyddslösningar till prefab-, modul- och elementbyggare i Skandinavien och Baltikum.

 

VI har många års erfarenhet av att ta fram kloka och innovativa lösningar för att brandsäkra miljöer av vitt skilda slag. Genom nära samverkan med leverantörer, testinstitut och brandingenjörer hjälps vi åt att hitta säkra och ekonomiskt försvarbara lösningar för att brandtrygga fastigheter.

 

kontakta oss så hjälper vi er!

 

 

Kontakta oss

Vi har lång erfarenhet av brandskydd och guidar era hela vägen från inköp, till installation och underhåll.

Känn dig trygg. Vi har R-licens.

Ett bevis på vårt arbete med etik, hållbart företagande, god företagskultur som leder till samhällsutveckling, där omtanke och ärlighet utgör viktiga ledstjärnor i ett medmänskligt företags- och samhällsklimat.

jurica-koletic-7YVZYZeITc8-unsplash@2x

Peter Ekström

Group 4005

Sofie Järvinen

jurica-koletic-7YVZYZeITc8-unsplash

Tobias Chevalier